Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Upptäck vårt spännande sortiment av vägghängd tvålpump

Tvätta händerna med en vägghängd tvålpump från Badmiljö! Här hittar du snygga och praktiska tvålpumpar med väggfäste som sätter det lilla extra på ditt badrum. Våra hängande tvålpumpar sparar inte bara utrymme, med hjälp av kakellim kan du fästa dem på väggen – helt utan borr och skruv. Enkelt, smart och säkert!

Vägghängd tvålpump, ett populärt alternativ till vanlig tvål

Att ha en vägghängd tvålpump vid tvättstället ger ett stilrent och fräscht intryck. Modern design i rostfritt stål eller mer runda linjer i frostat glas? Vi på Badmiljö har något för alla. Missa inte våra populära produktserier där väggmonterade tvålpumpar, tandborstglas och handdukskrokar ingår – allt i samma vackra enhetliga stil. Beställ din favorit redan idag!

HAR DU PROBELM ATT HITTA EN TVÅLPUMP SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

Vacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt!

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd så som en vägghängd tvålpump.


 Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar