Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Vi erbjuder smarta och snygga tvättkorgar hos oss på Badmiljö

Att organisera smutstvätten blir lättare om man har en snygg och praktisk tvättkorg. På Badmiljö hittar du ett stort utbud av tvättkorgar från kvalitetsmärken, där vi har något för alla. Hos oss hittar du garanterat en modell som passar dig och dina behov och inredningen i ditt hem. Vi på Badmiljö lever för badrumstillbehör som inte bara är vackra, men fyller flera funktioner. Oavsett om du samlar tvätten i badrummet, sovrummet, klädkammaren eller tvättstugan, så kan du sluta leta efter en tvättkorg som både är praktisk och snygg. Här hittar du garanterat en ny favorit.

Tvättkorg med smart funktion som kommer i olika storlekar och former

På Badmiljö hittar du stilrena, moderna tvättkorgar med smarta funktioner. Ventilationsspringor ser till att kläderna inte börjar mögla eller lukta illa, och hjulkonstruktioner skonar din rygg och gör att smutstvätten blir smidig att transportera. Har du alltid velat ha olika tvättkorgar för sortering, men saknar utrymme? Vi erbjuder en modell som kan staplas på varandra, på så vis utnyttjar du ditt utrymme till fullo. Många av våra tvättkorgar kan även användas till att förvara andra saker, som till exempel tidningar, filtar eller ved. Så skippa den gamla Ikea-kassen, och investera istället i en ny favorit som gör tvätten lite roligare.

Hittar du inte en tvättkorg som passar dina behov?

Att våra kunder blir nöjda är det viktigaste för oss. Vi arbetar dagligen med att leverera funktionella och smakfulla badrumstillbehör, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du saknar en produkt, eller behöver hjälp med instruktioner för montering av en köpt vara. Vi hjälper dig gärna att hitta en lösning.

Förverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar