Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Torkställning Alma för funktionella tvättstugor

En torkställning Alma är det perfekta alternativet för personer som letar efter funktionalitet och bekvämlighet under veckans alla tvättider. Montera din ställning temporärt eller permanent och få chansen att sätta en personlig prägel tillsammans med smakfulla material. På Badmiljö finns en mängd olika torkställningar som är anpassade för våtutrymmen med både unika och standardiserade väggkonstruktioner. Vi saluför ställningar från noggrant utvalda leverantörer och kan därför erbjuda produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Torkställningar i olika storlekar, material och former

Att välja rätt badrumsartiklar underlättar vistelsen i tvättstugan och effektiviserar hanteringen av dina rena kläder. På Badmiljö hittar du smarta lösningar för att kunna utnyttja varje millimeter av dina befintliga kvadratmeter. Ingen tvättstuga är den andra lik, men vi har inredning och tillbehör för alla typer av rum och ändamål. Våra svensktillverkade produkter har egenskaper av hög kvalitet och är enkla att montera efter egna önskemål.

Hos oss hittar ni både portabla och monteringsbara torkställningar som fungerar alldeles utmärkt för att hänga upp tunga och fuktiga kläder. Fäst din din ställning med hjälp av limbara eller skruvbara varianter och välj bland modeller som passar just din tvättstuga. Granska vårt breda utbud av badrumsinredning och hållbara torkställningar i olika storlekar, material och former.

Hittar du inte en torkställning Alma som passar?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda och ser därför till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med instruktioner för montering av våra produkter.

Torkställningen är en klassisk och funktionell inredningsdetalj

Det är inte helt ovanligt att man monterar upp torkställningar som ett användbart redskap för att låta tvätten torka. Torkställningen är en klassisk och funktionell inredningsdetalj som används med fördel av personer som snabbt vill ha kläderna klara för vikning. Badmiljö har ett flertal ställningar som alla har unika egenskaper för att uppfylla specifika funktioner i respektive tvättstuga. Vi har både dörrhängda, vägghängda och ihopfällbara varianter som passar utmärkt för såväl stora som små tvättstugor.

Fynda silvergråa, vita och aluminiumfärgade torkställningar som ett diskret och enhetligt komplement till övrig apparatur. Oavsett vilka modeller du letar efter, kan vi garantera att du kommer hitta det du söker hos oss. Klicka hem en torkställning Alma idag och spara rikligt med utrymme i din renoverade eller befintliga tvättstuga.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar