Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Vi har smarta torkhissar för ditt hem

Med hjälp av en torkhiss kan du hänga upp tvätten i taket, och på så vis spara utrymme i ditt badrum. Med våra högkvalitativa torkhissar från svenska Ericsindustrier får du en smidig lösning som gör att du kan utnyttja ditt badrum till fullo. När du ska torka din tvätt hissar du ner Torkhiss Eric från taket, och hänger plaggen på linorna. När tvätten har torkat så hissar du helt enkelt upp torkhissen i taket igen, och vips kan du använda utrymmet till annat. Smart, enkelt och smidigt! Välj mellan takmontering via hissblock eller väggmontering via borrfri expanderstång. Med torkhissar i både stora och små storlekar, samt reservdelar som t.ex. skumgummirondeller, hisslinor och väggknoppar har vi allt du behöver för din nya tvättlösning. Dessutom till riktigt bra priser!

Letar du torkhissar av hög kvalitet har du kommit rätt

På Badmiljö hittar du tåliga torkhissar av hög kvalitet som är lätta att hantera och montera. Alla torkhissar är tillverkade i stål med vitt plastöverdrag för att tåla fukt, och passar perfekt oavsett om du bor i slott eller koja. Du får stor bärkraft i en lätt konstruktion, och genom att sätta upp en expanderstång mellan två väggar slipper du borra hål i kaklet vid montering. En smart lösning för dig som t.ex. bor i hyresrätt eller har ett nyrenoverat badrum. Handlar du från oss på Badmiljö kan du vara säker på att du får produkter med tidlös design och rätt kvalitet. Våra torkhissar är handplockade från Ericsindustrier, ett svenskt kvalitetsmärke med 60 års erfarenhet av inredning för bad- och duschrum.

Klicka hem reservdelar snabbt och fraktfritt

Slipp tvätten på golvet, och hissa upp den i taket istället. Här på Badmiljö kan du dessutom komplettera din torkhiss med reservdelar, som en extra ram att hänga linor och tvätt på, ändsatser för montering av expanderstång, eller hissblock som du kan skruva upp i taket och hänga anordningen i. Perfekt för dig som vill utnyttja utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt gedigna sortiment av produkter är noggrant utvalt för att ge ditt badrum det där lilla extra. Dessutom tycker vi att det ska gå snabbt och smidigt att handla på nätet, därför bjuder vi alltid på frakten för våra kunder. Har du frågor kring våra produkter, feedback eller förslag? Tveka inte att kontakta oss, vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig.

En revolutionerande lättviktare som gör tvätten smidig

Med en torkhiss från oss får du hem en lättmonterad hjälpreda som du kan hänga upp i princip var du vill. Tvättstugan, balkongen, gillestugan eller grovköket? Du bestämmer, med två olika sätt att montera torkhissen är möjligheterna stora. Och med den vita färgen passar den in i alla inredningar. Inte konstigt att torkhissen blev en sådan succé när den kom på 1960-talet, den har hjälpt många människor att underlätta veckans tvättstund på ett smart sätt.

torkhiss

torkhiss eric 125x50 cm

torkhiss eric 100x50 cm

Badmiljö – när du vill handla badrumsinredning på nätet

Oavsett vad du söker efter inom torkhissar kan vi på Badmiljö erbjuda produkter av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser. Vår ambition är att vara din kompletta butik för badrumsmöbler- och tillbehör på nätet.. Hos oss hittar du allt du behöver, från halkmattor för duschen till tvättkorgar och andra accessoarer – alltid med känsla för tidlös design och kvalitet. En av våra specialiteter är dessutom säkra och fuktfria monteringar av badrumstillbehör. Välkommen att upptäcka produkter som sätter guldkant på din vardag.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar