Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Köpa Badrumsinredning

Köpa Badrumsinredning på Badmiljö.se

Köpa Badrumsinredning gör du snabbt och enkelt hos oss på Badmiljö.se

Vi erbjuder ett brett sortiment av Badrumsinredning som gör ditt badrum personligare utan att lämna fula hål i väggen.

Hos oss kan du hitta allt från riktigt snygg badrumshylla eller annan inredning som inte behöver borras fast!

Här hittar du badrumstillbehör av hög kvalitet som alla kan monteras utan att du behöver borra i ditt badrum.

Välj mellan toapappershållare, handdukshängare, speglar och andra produkter som smidigt kan skruvas eller limmas fast, alternativt stå fristående på fot.

En stor fördel om du inte får, vill eller kan borra i din badrumsvägg.

Vi på Badmiljö.se erbjuder endast noggrant utvalda produkter som uppfyller våra krav på stil och kvalitet, och vi strävar alltid efter att ha rätt produkt för dig.

FÖR EN SÄKER MONTERING AV BADRUMSINREDNING

Varje hål är också ett hål genom väggens skyddande tätskikt, vilket ska undvikas i möjligaste mån om du inte är helt säker på hur det ska gå till. Badmiljö.se har flera alternativ för dig som snabbt och smidigt vill montera badrumsinredning. I vårt stora sortiment hittar du allt du behöver till ett av hemmets viktigaste rum, där monteringen blir en fröjd. Du slipper risken att borra igenom en vattenledning av misstag, och får en smart lösning i form av lim, sugproppar eller självhäftande tejp som klarar många kilos belastning – alla med hög tålighet mot fukt.

Du har väl inte missat vår snygga badrumsinredning?

Norska kvalitetsmärket Ljungmann har släppt två serier av stilren, enkel badrumsinredning där alla produkter har fördelen att kunna monteras utan att du behöver borra i väggen. Serien Rondo är som namnet antyder badrumsartiklar med rund karaktär på alla produkter. Serien Square består av en mer kantig design. Båda produktserierna är ett utmärkt budgetalternativ där du får snygg och funktionell badrumsinredning. Välj mellan hållare för tandborstglas, väggkrokar, eller varför inte handdukshängare från Bocasa som limmas fast på väggen?

Montera praktisk badrumsinredning för ett vackert badrum

Kvalitet och funktion är A och O för oss

Därför är val av material extra viktigt. Många av våra produkter är tillverkade i rostfritt stål och borstat eller polerat krom, vilket garanterar en vacker och tålig produkt som passar in i olika typer av badrum. Oavsett om du har ett gammaldags klassiskt badrum eller ett modernare, så är vi säkra på att du kommer hitta en favorit i vårt utbud av borrfri badrumsinredning. Vi älskar badrum och har som målsättning att våra produkter ska vara lite bättre, lite smartare och lyfta ditt badrum till nästa nivå.

Lim och fästen som gör att din badrumsinredning sitter som bultat

Förutom att vi erbjuder något för alla smaker och badrumsstilar, så hittar du även lim som är specialanpassade för våtrum. Passa på att klicka hem t.ex. Tigerfix 2, eller Glabete som har stark fästningsförmåga på bland annat metall, glas, betong, sten och trä. Med hjälp av lim och i vissa fall monteringsplattor kan du på nolltid sätta upp tvålpumpar, badrumskrokar, duschdraperistänger och toalettpappershållare utan att behöva borra. Var bara noga mer att följa instruktionerna så får du garanterat en smidig montering som sitter som berget.

Med oss vet du vad du får

Vi på Badmiljö letar ständigt nya leverantörer som uppfyller våra hårt ställda krav, och lägger kontinuerligt upp nya snygga, högkvalitativa badrumsprodukter här i vår webbshop. Luta dig tillbaka och beställ smart borrfri badrumsinredning till ditt hem. Vi har mångårig expertis inom badrum, och har du frågor eller funderingar kring badrumsinredning utan att borra så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar