Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

På Badmiljö hittar du snygga handdukset på nätet

Är du på jakt efter handdukset på nätet? Hos oss på Badmiljö hittar du dina perfekta badhanddukar och gästhanddukar i ett set. Sätt en lyxig hotellkänsla på badrummet med handdukar av högsta kvalitet, och utforska alla olika färger och mönster i vår webshop. Pigga upp ditt badrum redan idag med Badmiljös snygga och prisvärda produkter!

Sköna och certifierade handdukset på nätet

Badmiljös sköna handdukar är tillverkade i frotté och bomull, och är utformade för att suga upp fukt på ett optimalt sätt. Våra textilier uppfyller också kraven för miljö och socialt ansvar enligt OEKO-TEXT Standard 100 – ett tryggt bevis på att du får handdukar utan skadliga kemikalier. Missa inte vårt färgstarka utbud av kvalitetshanddukar! På köpet får du dessutom fri frakt.

HAR DU PROBELM ATT HITTA DEN RÄTTA HANDDUKSET PÅ NÄTET SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

Ett vackert handdukset på nätet höjer intrycket av ditt badrum

Våffelhandduk Vassing MånsingVacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt!

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd så som handdukset på nätet.


 Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, så som handdukset på nätet eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar