Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Letar du efter en handduk 50x70 så har du hittat rätt

Är du ute efter en handduk som har måtten 50×70? Då har du hittat det perfekta stället här på Badmiljö. Vi spenderar alla tid i vårt badrum varje morgon och kväll, därför är det viktigt att vara nöjd med material och storlek på dina handdukar. Här hittar du handdukar med storleken 50×70 i en mängd olika färger så att du kan sätta din egen prägel på badrummets inredning. Med snygga och mjuka handdukar ger du ditt badrum en ännu mer inbjudande känsla. Med mjuka handdukar från svenska kvalitetstillverkarna Etol Design och Månsing får du produkter med hög kvalitet och bra priser.

Ta din inredning till nästa nivå med en handduk 50x70 – perfekt storlek till badrummet

Letar du efter en handduk 50×70? Kombinera och pimpa upp ditt badrum med hjälp av alla härliga färger som våra handdukar kommer i. Med vår stora färgskala på handdukar 50×70 har vi en färg för alla smaker. Matcha och kombinera hur mycket du vill! Små söta gästhanddukar eller stora mysiga badlakan, vi har allt du behöver. Vi på Badmiljö tycker att det ska vara enkelt och gå snabbt när man handlar på nätet. Därför står vi för frakten när du handlar från Badmiljö. Har du frågor? Välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN HANDDUK 50x70 SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker handduk höjer intrycket av ditt badrumVåffelhandduk Vassing Månsing

Förverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar