Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Montera stilren duschdraperistång utan att skruva

En duschdraperistång är det perfekta alternativet för personer som vill skapa en avskärmad duschyta i badrummet. Montera din duschdraperistång utan att skruva och få chansen att sätta en personlig prägel tillsammans med smakfulla draperier. På Badmiljö finns en mängd olika duschstänger som är anpassade för våtutrymmen med både unika och standardiserade väggkonstruktioner. Vi saluför duschstänger från noggrant utvalda leverantörer och kan därför erbjuda produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Duschdraperistänger i olika storlekar, material och former

Noggrant utvalda badrumsartiklar skapar ett behagligt och funktionellt utrymme för dagens alla timmar. På Badmiljö hittar du smarta lösningar för att nyttja varje millimeter av dina befintliga kvadratmeter. Inget badrum är det andra likt – men vi har duschdraperistänger för alla typer av rum och ändamål. Våra svensktillverkade produkter har egenskaper av hög kvalitet och är enkla att montera efter egna önskemål. Hos oss hittar ni vinklade, raka och u-formade draperistänger som fungerar alldeles utmärkt för att skärma av duschar i olika miljöer. Fäst din duschstång med hjälp av limbara eller skruvbara varianter och välj bland modeller som passar just ditt badrum. Vi har utmärkta produkter och tillbehör för att kunna montera en duschdraperistång utan att skruva.

Granska vårt breda utbud av badrumsinredning och hållbara duschstänger i olika storlekar, material och former.

Svårt att hitta en duschdraperistång utan att skruva?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda och ser därför till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med instruktioner för montering av våra produkter.

Duschdraperistänger och tillbehör som höjer intrycket av ditt badrumDuschdraperi Unicolor extra långt och brett


duschdraperistång vinklad 90x90


Duschstänger är en klassisk och funktionell inredningsdetalj

Det är inte helt ovanligt att montera upp duschstänger med färgglada eller stilrena draperier som dekoration i badrummet. Duschstången är en klassisk och funktionell inredningsdetalj som används med fördel av personer som vill undvika vattenstänk. Badmiljö har ett flertal duschdraperistänger som alla har unika egenskaper för att uppfylla specifika funktioner i respektive badrum. Använd stänger för att rama in badkar, jacuzzi eller dusch för lugna och privata stunder. Vi har alternativ för dig som behöver spänna upp stången mellan två väggar eller valmöjligheter för att fästa duschstången i tak eller vägg.

Fynda silverfärgade, vita, eller silvergråa duschstänger som en diskret och praktisk inredningsdetalj. När du köper en duschdraperistång tillkommer duschringar och väggfästen som förenklar monteringen av din duschstång. Oavsett vilka modeller du letar efter, kan vi garantera att du kommer hitta det du söker hos oss.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar