Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Köp din nya badrumsmatta i bomull hos oss på Badmiljö

Sätt en härlig färgklick på badrummet och slipp frysa om fötterna på köpet. Badmiljö är din plats online för badrumsmatta i bomull, här hittar du ett stort sortiment av badrumsmattor i olika färger och former. Alla modeller är tillverkade i 100 % bomull vilket ger optimal uppsugningsförmåga, och anti slip-funktion på undersidan minimerar risken för halka.

Badrumsmatta i bomull med fluffig lyxkänsla

Med en mjuk och fluffig badrumsmatta i bomull höjer du mysfaktorn i badrummet. Vi erbjuder snygga badrumsmattor från Etol Design och Sealskin – tillverkare som är kända för sin höga kvalitet. Framför dörren till duschkabinen eller mitt på golvet framför handfatet, du bestämmer var du vill ha mattan. Utforska vårt spännande utbud idag, vilken blir din favorit?

HAR DU PROBELM ATT HITTA DEN RÄTTA BADRUMSMATTAN SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker badrumsmatta i bomull höjer intrycket av ditt badrum


badrumsmatta rope navy

Badrumsmatta Rope Natur

Sealskin Doby

Badrumsmatta Etol Star Vit Rektangulär

Badrumsmatta Etol Star Natur Rektangulär

Vacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt! 

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd som en badrumsmatta i bomull. 

 

Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar