Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

BADRUMSHYLLOR — SMART OCH SNYGG FÖRVARING

Vi på Badmiljö älskar badrum. Med våra badrumshyllor kan du enkelt ha saker nära till hands som parfym, doftljus eller hårborste. I vårt stora sortiment hittar du snygga och praktiska hyllor, där du kan välja allt mellan klassisk design till hyllor vars detaljer verkligen står ut från mängden. Vi erbjuder svensktillverkade hörnhyllor och toaletthyllor från välrenommerade Ericsindustrier, men också det bästa inom skandinavisk design från bl.a. norska Ljungmann. Korghylla, hörnhylla eller toaletthylla? Polerat krom, glas eller vit frostad plast? Här hittar du garanterat en badrumshylla som passar dig i smaken.

HYLLOR SOM PASSAR ALLA

Vi spenderar alla en hel del tid i badrummet under både morgon och kväll. Vissa saker vill man ha lättare tillgång till än andra. Då är smarta badrumshyllor det som underlättar i badrummet. Våra hyllor håller dina saker organiserade så att allt är lätt att hitta, även när man försover sig och har bråttom. Oavsett om du bor i ett studentrum med litet badrum eller en stor villa så har vi hyllor för dig.

PRODUKTER LÄMPADE FÖR EN ENKEL RENOVERING — BADRUMSHYLLOR

Norska kvalitetsmärket Ljungmann erbjuder två produktserier med badrumsinredning utan borrning. Allt för att det ska vara praktiskt för dig som inte vill eller får borra i badrummet. Serien Rondo är som namnet antyder badrumsartiklar med rund karaktär på alla produkter. Serien Square bjuder på en mer kantig design. Båda produktserierna är ett utmärkt budgetalternativ där du får snygg och funktionell badrumsinredning utan borrning. Välj mellan hållare för tandborstglas, väggkrokar, eller varför inte handdukshängare från Bocasa som limmas fast på väggen?

Köpa badrumshyllor online

Förverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd så som badrumshyllor.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar