Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Upplev den sköna känslan från ett nytt badlakan från Badmiljö

Ska du iväg och bada vid havet, en fin sjö eller varför inte i badhuset? Hos oss på Badmiljö har vi badlakan för årets alla säsonger som passar både hår, kropp och händer. I vårt sortiment har vi badlakan för alla smaker och tillfällen. Allt från mjuka och fluffiga frottéhanddukar till hamamhanddukar och våffelhanddukar. Föreställ dig hur det känns att svepa in sig i ett mjukt och fluffigt badlakan efter ett dopp i havet – vilken underbar känsla! I vårt stora utbud hittar du badlakan och handdukar från svenska kvalitetsmärken såsom Etol Design och Månsing. Vi bryr oss om dig och därför är vi noggranna med vilka vi har som leverantörer. Allt för att kunna erbjuda produkter med hög kvalitet till ett rimligt pris.

Dina snygga och fluffiga badlakan ger ett mysigt och välkomnande intryck i badrummet

Är du ute efter ett mjukt och fluffigt badlakan? Då har du hittat rätt, vi på Badmiljö erbjuder badlakan i alla regnbågens färger. Alla våra badlakan och handdukar kommer i många olika storlekar. Vi har allt från den lilla söta gästhandduken till det stora och mysiga badlakanet. Vårt stora sortiment har alla typer av handdukar och badlakan, allt för att erbjuda dig den rätta handduken för ditt behov och ändamål. Det ska vara enkelt och prisvärt att handla på nätet och därför står vi på Badmiljö självklart för frakten! Har du frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA ETT BADLAKAN SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

Ett vackert badlakan som höjer intrycket av ditt badrum

Våffelhandduk Vassing MånsingFörverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar