Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Klicka hem din toalettpappershållande golvstående snabbt och smidigt

Våra snygga toalettpappershållare golvstående gör dig garanterat nöjd. Välj och vraka bland modeller i krom, rostfritt stål och mässing. Den höga kvaliteten och stilrena designen lyfter vilket badrum som helst – där smarta funktioner underlättar i vardagen. Hos Badmiljö får du dessutom fri frakt på alla dina beställningar.

Badmiljö är perfekt för toalettpappershållande golvstående

Med toalettpappershållare golvstående från kvalitetsmärken som Etol Design och Duschy kan det inte bli annat än succé. Upptäck toapappershållare med praktisk förvaring för extrarullar, eller inbyggt ställ för toaborste. Minimalistiskt, klassiskt eller raka linjer? Oavsett smak är vi säkra på att du hittar en ny favorit hos oss.

HAR DU PROBELM ATT HITTA EN TOALETTPAPPERSHÅLLARE SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

Vacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt!

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd så som en toalettpappershållare golvstående.


 Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar